Værktøj, træning og feedback

At skrive og tale er et håndværk, der kan læres. På vores kurser får du redskaber fra journalistens og skuespillerens
værktøjskasse, som du kan anvende på jobbet næste dag. Vi hjælper dig med at udfolde dit potentiale, så du tør være dig selv. Det giver gennemslagskraft.

Vi skræddersyer BRÆND IGENNEM for mange forskellige brancher, virksomheder og organisationer. Fra Ingeniørforeningen og Finansforbundet til private og offentlige virksomheder som Navigators og Aarhus Universitetshospital.
Vi er fast tilknyttet Region Midtjyllands og Region Syddanmarks Uddannelsecentrer.

 


BRÆND IGENNEM 1 dag:

På en-dagskurset arbejder vi med konkrete performancefærdigheder i træningslokalet og øver os i at strukturere og formulere et oplæg.

Det får du med hjem

 • Inspiration til udvikling af dit oplæg og din performance.

 • Ideer til vinkling og opbygning af det gode oplæg

 • Øvelser der styrker din jordforbindelse, vejrtrækning og stemme

 • En styrket personlig gennemslagskraft

BRÆND IGENNEM 2 dage: 

+ mulighed for 1 opfølgningsdag:

Første dag arbejder vi med konkrete performancefærdigheder i træningslokalet og øver os i at strukturere og formulere et oplæg.
Anden dag arbejder vi med dit oplæg. Du får individuel feedback i enerum. Vi kigger på det, der virker,  og du får ideer til forbedring af både indhold og performance. Bagefter præsenterer du for hele holdet, og får igen feedback fra undervisere og medkursister.

 

Det får du med hjem

 • Personlige råd til inspiration og udvikling af dit oplæg og din performance

 • Ideer til vinkling og opbygning af det gode oplæg

 • Øvelser der styrker din jordforbindelse, vejrtrækning og stemme

 • En styrket personlig gennemslagskraft

BRÆND IGENNEM fyraftens møde

Vores miniworkshop indeholder ekstrakten af BRÆND IGENNEM.
Gennem oplæg og enkle øvelser får du serveret de vigtigste
ingredienser til det blændende oplæg som publikum husker. 


Solo-forløb

Vi designer et forløb til dig, der har brug for individuel sparring på dit indhold, så dit budskab bliver skarpt og klart. Og feedback på din performance, så du bliver bevidst om dine styrker og kan udfolde dit potentiale.

NERVØSITET

Lidt nervøsitet kan gøre dig skarp og levende, når du holder oplæg. Meget nervøsitet kan hæmme dig og spænde ben for dit budskab. Vi hjælper dig med at takle din nervøsitet, så du tør tage ordet som mødeleder eller oplægsholder på talerstolen. Ud fra en snak skræddersyer vi et personligt forløb for dig. Vi arbejder med kropslige og mentale værktøjer som giver dig ro, sikkerhed og mod til at håndtere situationen. Det kan være værktøjer som visualisering, vejrtrækning, stemmetræning og grounding, alt efter hvad du har brug for. Efter forløbet har du tilegnet dig konkrete redskaber som styrker dig under din forberedelse, og når du står overfor dine tilhørere -og hjælper dig med at gøre nervøsiteten til en ven.

BRÆND IGENNEM - Elevatortalen

Bliv bedre til at netværke og profilere dig selv og din virksomhed med en personlig elevatortale, som folk lytter til og husker. 

Det får du med hjem

 • Inspiration til hvad, du skal fokusere på, i din elevatortale

 • Styrket personlig gennemslagskraft

 • Konkrete og enkle værktøjer, som du kan bruge med det samme

 


Præsentation på web

I tæt samarbejde med en filmfotograf hjælper vi også med at skrive, performe og optage dit budskab, så det egner sig specifikt til web.

Medietræning

Brænd igennem kan kombineres med medietræning, der klæder dig på til at håndtere pressen og optræde live foran kameraet.


Trygt og sjovt  

Vores workshops involverer deltagerne og foregår i en tryg ramme, hvor det også er sjovt at lære nyt. Undervisningen er en vekselvirkning mellem oplæg og praktiske øvelser. Du får træning og individuel feedback, på dit indhold og din performance og får afprøvet din præsentation overfor et publikum. 

Skræddersyet 

Vi udbyder workshops fra fyraftensmøder til to dages kurser. Vi tager altid udgangspunkt i jeres udfordringer og skræddersyer et program så indholdet passer præcist til dig og din virksomhed.

Værktøjskasse

På alle vores kurser udleverer vi skriftlig materiale, der i det daglige kan fungere som en værktøjskasse.